Vifore officieel geopend

Vifore is gister officieel geopend voor de bewoners en de mensen, die aan de bouw van het wooncomplex hebben meegewerkt.

Read more


2 werken voor Heideheuvel

Van de zomer is een wandschildering gemaakt voor Merem Heideheuvel Behandelcentrum te Hilversum.

Read more


Vifore succesvol afgerond

Na 3 werkweken van lange dagen is het team erin geslaagd om de omvangrijke klus vroegtijdig af te ronden. Op de galerij, achter het glas was het overdag meer dan 30 graden.

Bij deze wil ik GBS Architecten bedanken voor het initiëren van de uitzonderlijke gevelschildering, Trifolium voor de opdracht en het faciliteren van ons verblijf. Maar vooral de volgende personen voor hun toewijding aan het project: Niels Bakkerus, Jasper van Es, Lennart Scholte, Daniela Schwabe, Thijs Rhijnsburger, Thomas Klaui en Steven van Bodegraven. Ik had geen productiever team durven wensen.

-Robin de Kruijff-


Project Vifore in AD en Gouwe Koerier

In de loop der weken zijn er diverse regionale journalisten langs geweest om een artikel te schrijven.


Vordering wandschildering Vifore

01_vifore_wandschildering
slagenlandschap galerijgevel
slagenlandschap galerijgevel
slagenlandschap galerijgevel
02_overzicht_wandschildering

Galerijgevel wandschildering Slagenlandschap Boskoop

Galerijgevel wandschildering Slagenlandschap Boskoop

Galerijgevel wandschildering Slagenlandschap Boskoop

01_vifore_wandschildering thumbnail
07.detail thumbnail
SONY DSC thumbnail
09.overzicht thumbnail
02_overzicht_wandschildering thumbnail

De voortgang van de wandschildering te Boskoop verloopt boven verwachting. Het top team, bestaande uit zeven kunstenaars, laat er geen gras over groeien.

In de tweede werkweek zijn er al acht van de 21 details gemaakt en zijn we op de 2e etage (derde galerij van de vijf) beland met schilderen. De details worden aan de hand van een voorbeeld uit de hand gespoten door Niels Bakkerus.

 


Vifore wandschildering in AD, Groene Hart

In de regionale krant van het AD is aandacht besteed aan het ontwerp van de omvangrijke Vifore Wandschildering. De cijfers in het artikel laten echter wat te wensen over, aangezien de wandschildering 920 vierkante meter is.


De Blue Boy expositie #1 hangt

Na weken zwoegen en de riemen die we hebben, is er van het bouwval toch iets moois gemaakt. De ramen dicht, muren wit en een vloer van stucadoorrol doet een hoop goed.

De bar hebben Lennart Scholte en Robin de Kruijff voor hun rekening genomen. Daniela Schwabe heeft haar atelier omgetoverd tot expositieruimte. Ook heeft zij de gang voorzien van een strakke wandschildering. Op verschillende muren valt het ontwerp met elkaar samen, als je kijkt van uit een bepaald perspectief. Op de spiegel zijn indrukwekkende letters gemaakt door Niels Bakkerus.


Nieuw visitekaartje

Vorige week heb ik mijn nieuwe visitekaartje opgehaald. Aangezien Wouter van der Sluijs het logo van De Module heeft gemaakt, heb ik hem ook gevraagd mijn visitekaartje te vormgeven. Read more


De eerste Pixel Puzzel ©

Na mijn bezoek aan Zagreb ben ik als een gek puzzels gaan verzamelen. Ik had al snel een stapel puzzels gevonden op Marktplaats. Het in elkaar leggen van de puzzels is echter andere koek. Ik heb hier geen geduld voor en ben op zoek gegaan naar puzzelliefhebbers, die zijn er gelukkig genoeg.

Read more


Victor Vasarely

Afgelopen zomer was ik op vakantie in Kroatië. Aan het einde van de trip heb ik Zagreb aangedaan en het Museum of Contemporary Art bezocht. Een groot museum met een indrukwekkende collectie, waarbij het bovenstaande werk van Victor Vasarely mij erg aansprak.Read more